Implement

U hebt uw handen vol aan uw bedrijfsvoering en heeft niet de mankracht en/of kennis in huis om uw douanecompliance op orde te krijgen. En wanneer u dit eenmaal op orde heeft, dan wilt u natuurlijk koste wat kost tunnelvisie voorkomen en scherp blijven op het naleven en proactief bijsturen van uw processen.

Het goede nieuws is dat u die mankracht en kennis eenvoudig inschakelt wanneer u die nodig heeft. Van het begeleiden en verkrijgen van vergunningen tot het opstellen en implementeren van werkprocedures, en van het uitvoeren van dossiercontroles tot periodieke monitoring; ik bied u de oplossing passend bij uw behoefte.

Voorbeelden van wat ik kan realiseren:

  • AEO-vergunning verkrijgen en monitoren

    Voor het verkrijgen van de AEO-vergunning moet een aanvraag worden ingediend. Deze aanvraag vraagt veel voorbereiding. Ik help u graag om deze voorbereiding gestructureerd te laten verlopen zodat de aanvraag volledig wordt ingediend .

  • Inrichten en aansturen van Internal Compliance Program

    De douane beoordeelt eerst uw Internal Compliance Programma voordat een Globale Export Vergunning verstrekt wordt. Graag help ik u met het inrichting van deze ICP zodat deze alle elementen bevat.

  • Self-assessments houden en uitwerken

    Met een self-assessment krijgt u inzicht in de kwaliteit van uw processen. De uitwerking geeft een weergave van waar de onderneming goed in is, maar ook waar risico’s onvoldoende beheerst worden of waar knelpunten zitten en een aanpassing in het proces gewenst is.

Kunt u die extra boost op de werkvloer goed gebruiken?

Ik kijk graag hoe ik u kan helpen